Som una petita empresa dedicada a decorar tot tipus desdeveniments. Tot comezô perquè personalment mlagradava fer tot tipus de manualitats. Inicialment vaig anar fent cursos i tallers, a poc a poc vaig anar adquirint coneixements i tècniques. 

Els meus principis es van situar en el meu domicili, decorar caixes de fusta, pintar quadres a l loli, decorar algun espai, mlagradaven les reformes i la barreja de diverses coses em van cridar l latencié per anar evolucionant. Un nou projecte, un petit taller per anar fent tot tipus de col•leccions, nines de roba, de foami o goma eva, petites restauracions, i una diversitat destils i colors. De tot això i alternant nous conceptes i mes de 1 5 anys treballant neix, Fet a mé. 

Un projecte a nivell particular que gaudeix de diferents col•leccions fins que per fi es fusiona amb la decoracié d lesdeveniments Fer realitat els somnis en qualsevol celebracié indistintament de I ledat, motiu i temàtica respectant els gustos dels nostres clients. Personalitzar cada esdeveniment és el nostre major interès, despreocupar a I lconfiar en els nostres serveis professionals. Adaptant-nos a cada il•lusié i saber el que vols oferir als teus convidats, i no els sigui indiferent. 

No diré que som els énics en el que fem, però si posem la nostra professionalitat en cada petit detall; fet a mà i personalitzat. ljnic per a tu amb antigues i noves tècniques foses per recalcar I lelegància de I lartesanal i fer créixer uns valors que no s l han extingit. 

Comprometent-nos amb el medi ambient, reciclant, donant segundad oportunitats a materials, reutilitzant i com no prevenir el desús dels materials potencialment útils i reduir el consum de nova matària primera amb el que aixà significa, la reducció denergia i contaminació.

Scroll to Top